Sivut

sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Takaisin arkeen

Ah, olipa ihana kesäloma! Hellettä riitti, samoin kaikkea huippumukavaa tekemistä! Ihania reissuja, rentoilua, kahvittelua, ulkona syömistä, viinilasillisia helteessä...

Kesäloma oli ja meni. Innokkaasti takaisin arkeen? Vaiko ahdistuksella syksyä kohti? No, itselle ehdottomasti tuo ensimmäinen. Lomalla oli ihanaa, mutta neljän viikon jälkeen sitä palaa jo innokkaasti takaisin arkeen ja rutiineihin.

Pieni ryhtiliikekin tulee lähes itsestään. Arki, liikunta, syöminen, kaikki palailee takaisin omille paikoilleen. Eipä sillä, ettei sitä herkuttelisi, söisi ulkona, kahvittelisi ja muutaman lasillisen maistelisi näin syksynkin mittaan! Ehdottomasti! Kuitenkin pieni parannus kesäloman jälkeiseen rentouteen on ihan paikallaan.

Olen kyllä aivan täysillä kesäihminen, mutta on syksykin mukavaa aikaa. Ihanaa kirpsakkuutta ja kynttilöitä. Kesän jälkeen sitä on taas omanlaista virtaa ja enerigaa. Ja taas toisaalta sitä antaa itsellensä vapaapäivinä luvan olla, lueskella, makoilla sohvalla. Hellepäivinä kun on pakko tehdä jotain, eihän sitä voi sisällä maata!

Syksy alkaa myös Leidissä huomenna maanantaina kun siirrymme uuteen aikatauluun. Uusia jumppia, uudet kujeet! Ostin pientä päivitystä jumppavaatevalikoimaankin. Kyllä nyt kelpaa syyskautta aloitella. Tervetuloa kaikki mukaan!

Ennen syksyyn siirtymistä jaan teille vielä kesälomani mahtavimman valokuvan. Tämä on vähän kuin lehtien Paras kesäkuva -kilpailu, hih...Tässä siis minun. Kerroin jo aikaisemmin ainakin ratsastavani sekä vesijuoksevani lomallani. Tulipahan sitä sitten niiden lisäksi vaelleltua Sveitsissä Alpeilla. Aika mahtavaa!

"Kurikat kannolla"(c) Petra Kurikka


 Kesästä jäi upeita muistoja, nyt tervetuloa syksy ja ihana arki!

Petra
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti