Sivut

sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Jumppabileet!

Ne on ne sähköjänisten kokoontumisajot, ne jumppabileet, eli 'konvensöni' tai sitten tuttavallisemmin ihan jumppatapahtuma. Tapahtuma, jossa erilaisiin ryhmäliikuntoihin hurahtaneet tai niitä työkseen harjoittavat kokoontuvat. Taphtumia on monenlaisia, pieniä ja suuria, kotikaupungissa, isolla kirkolla ja vaikka ulkomailla asti. Tällä kertaa kerron miten minun osaltani sujui Helsinki Workout.

(c) Taina Arjanmaa

Etukäteen, noin pari kuukautta etukäteen, otan yhteyttä homman järjestäjään ja tahdon vinkua omaa blogiani varten lippua arvottavaksi. Sovitaan, että kirjoittelen tapahtumasta ennakkoon ja saan arpoa tästä kiitokseksi yhdelle lukijalle kahden päivän "hupirannekkeen". Hyvävelihengessä saan myös itselleni rannekkeen. Maksettavaksi jää enää matkat, hotelli ja sijaiset omille tunneille. Äärimmäisen halpaa siis ;) Vaan mikä hupi olisi ilmaista?

(c) Taina Arjanmaa

Kun tapahtuma on kohdilla starttaamme matkaan PT-kollegan kanssa. Noudan hänet Valkeakoskelta kyytiin ja tiputan samalla kahvakuulia lainaan muutaman kymmenen kilon edestä. Matkalla ehditään vaihtaa kuulumiset ja rätkättää isot naurut monellekin asialle. Saavumme paikanpäälle nippa nappa ajoissa ja hotelliin checkaamisen jälkeen täyttä hanaa metrolla pelipaikalle Kaapelitehtaalle.

(c) Taina Arjanmaa

Ensimmäinen treeni: etsi sisäänkäynti ilman opasteita... Toinen treeni: koita päästä sisään asiallisesti oikealta puolelta tiskiä kun hämmentyneet kanssajumppaajat tulevat sisään rakennuksen uumenista väärältä puolelta tiskiä... Kolmas treeni: vedä happea ja käy keräämässä itsellesi pump-setti koska tunti alkaa NYT.

Tunnin jälkeen olikin sitten muutama hetki tutustua koko miljööseen, tavata miljoona ihanaa tuttua, hypistellä jumppatrikoita, tehdä lehtitilaus ja niin edelleen. Ja sitten epätoivoista suihkutilojen etsintää. Ei löydetty, joten vessassa vaihtoon jumppavermeet ja BodyCombat tunnille mars mars. Perjantai oli niinkin lyhyt, että tuon tunnin jälkeen matka suuntasi hotellille suihkuun, syömään ja tutimaan.

(c) Taina Arjanmaa

Lauantai aamuna kolottaa, mutta aamiaispöydässä on liian paljon valittavaa että kaikkea ehtisi koittaa. Matkakaveria harmittaa, kun hänen otettuaan miniwienerin aamiaisen jälkkäriksi oli paikalle tuotu myös kanelipullia! En ole silmät sirrissä edes nähnyt mitään pullia, vääryys!!!

Lauantaina tunnen kuinka betonilattia tärisee basson voimasta, käyn ihailemassa BodyCombattia kolmen kröhöm... noh kiinteän herrasmiehen esittämänä (:D) ja osallistun vähintään kuudelle tunnille. Muutamia mainitakseni BodyVive, Gymstick muscle, Functionality 2.0, Naisten itsepuolustus ja Bootcamp. Joogaakin oli ohjelmassa, mutta ohjaaja on sairastunut ja ketään ei olla saatu tilalle.

(c) Taina Arjanmaa

Mietin miksi jokaisen tunnin nimi pitää olla englanniksi? Sittemmin hirnun ääneen ajatukselle RuumisPumppaus ja KuntosaliTikku lihas -tunneista. Teen tämän Functionality 2.0 tunnin aikana ja tuttu kouluttaja toteaa tunnin jälkeen että taisi Arjanmaata hieman väsyttää kun ei ihan kulkenut muu kuin lattialla kippurassa nauraminen. Noh, mikäs siinä, menkööt! Tapa se on tuokin jäädä ohjaajan mieleen parin sadan jumppaajan joukosta ;)

(c) Taina Arjanmaa

Jumppabileet on hoidossa ja joukkohurmos saavutettu. On ihan sika kivaa olla välillä ohjattavana, tunnilla ihan pihalla, eikä mistään vastuussa. Ihan vaan jumppaajana muiden joukossa. Lihaksetkin on ihan erilailla kipeät tuon jälkeen.

-Taina A.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti