Sivut

keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Menneitä ja tulevia tapahtumiaLeidillä työskentely on mahtavaa. Kollegat ovat mahtavia, ja aivan mahtavia ovat myös asiakkaat. Ihanille asiakkaille onkin ihanaa keksiä erilaisia yllätyksiä. 

Eri lajien jumppamaratonit ovat todellinen Leidin klassikko. Viime kuukausina olemme järjestäneet mm. tanssimaratoneja, spinningmaratonin sekä viimeisimpänä viime maanantaina Les Mills -maratonin. Erilaisia teematuntejakin on pidetty paljon.


BodyStep-lanseeraus kasarihengessä. (c) Liikuntakeskus Leidi
Late night grooving - verkkosukkahousuja näkyvissä! (c) Liikuntakeskus Leidi
Viva Leidi! -tapahtumassa oli tarjolla mm. kauneudenhoitoa. (c) Liikuntakeskus Leidi

Asiapitoisempiakin tapahtumia on nähty, kuten ravintoluentoja. Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin pyrkinyt Tsemppileidit -kurssi oli niin suosittu, että siitä on toivottu uusintaa lukuisia kertoja.

Tsemppileidit pitivät tarroilla merkittyä treenikalenteria. (c) Liikuntakeskus Leidi
Tsemppileidit kuntotestissä. (c) Liikuntakeskus Leidi
Tsemppileidit palkittiin sekä tavoitteiden täyttymisellä, että materialla. (c) Liikuntakeskus Leidi

Haluamme kuitenkin uudistua jatkuvasti, joten aivan samoja tapahtumia emme haluaisi tarjota yhä uudelleen. Anu ja Krista ovatkin jatkokoulutustensa (Kristan hyvinvointivalmentaja- ja Anun ravintovalmentajakoulutus) myötä luvanneet ihan uudenlaista ohjelmaa Leidiin ensi syksyksi. Aina kaivataan kuitenkin lisäideoita, ja nyt teillä olisi loistava tilaisuus antaa meille vinkkejä ja toiveita;

Minkälaisia tapahtumia, kursseja tai tempauksia haluaisitte Leidillä tulevaisuudessa nähdä?

-Riikka

5 kommenttia:

 1. Pilates-tehokurssi, samaan henkeen kuin maratonitkin eli useampi ohjaaja kehiin niin tulee erityyppisiä liikkeitä ja kun aikaa olisi vähän enemmän kuin normitunnilla niin ohjaajat ehtisivät kierrellä korjaamassa asentoja.

  Myös hyvinvointivalmentajan ja ravintovalmentajan luennot aiheistaan kiinnostaa :-)

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä, Noora! Pilates-kurssia on toivottu ennenkin, ja Leidin pilatestunnit ovat nostaneet suosiotaan muutenkin viime aikoina. Toivottavasti saisimme kurssin järjestettyä, tai muuten lisättyä pilatestarjontaa.

  Myös ihan uudenlaista kehoa ja mieltä hellivää tuntia on itse asiassa Leidiin suunniteltu, kunhan saataisiin ratkaistua vielä ohjaaja- sekä aikataulutekniset yhtälöt. Kannattaa pysyä kuulolla, uutta mind & body -tarjontaa saattaa olla tulossa. :-)

  VastaaPoista
 3. Jee, kuulostaa oikein hyvältä! Leidissä on NIIN hyvät pilates-ohjaajat, että kyllä meidän kelpaa käydä treenailemassa :-)

  VastaaPoista
 4. Grit olisi kiinnostava. Tai joku muu 30 min treeni :)

  VastaaPoista
 5. Nämä puolen tunnin tehotreenit tosiaan puuttuvatkin tällä hetkellä Leidin aikataulusta. Kiitokset vinkistä! :-)

  VastaaPoista