Sivut

torstai 28. maaliskuuta 2013

Pääsiäistervehdys

Minä olen parhaillaan pääsiäislomalla, ja se mistä tykkään on lumi ja vauhti. Ostin juuri uuden lumilaudan, koska vanha löystynyt lankku on palvellut jo kahdeksan vuotta. Avopuolisoni bongasi verkkokaupasta uuden lautani, mutta aluksi kieltäydyin jyrkästi tilaamasta kyseistä lautaa. Olen varsin leppoisa, iloinen ja positiivinen persoona, ja verkkokaupan sivulta minua tuijotti negatiivinen laskuväline.
- "En ikinä osta lautaa, jonka pohja on koristeltu valtaisalla pääkallon kuvalla!" julistin tomerasti.

Siinä sitten aikani selailin verkkokauppoja, lumilautafoorumeita ja uusien lautojen arvosteluja, mutta aina päädyin samaan lopputulokseen. Juuri se synkkä möhkäle sattui nyt olemaan se laadukkain lumilauta, jossa oli kaikki kaipaamani ominaisuudet. Ja se oli nyt puoleen hintaan.

Niinpä, ironista kyllä, riennän siis pääsiäisenä pimeyden vuoren rinteeseen pastellinsävyinen kypärä päässäni ja allani uusi kiiltävä musta kuoleman lumilauta.


No onhan se kuitenkin melko tyylikäs! (c) Riikka Rekola

Ihania, rentouttavia pyhiä kaikille lukijoille! Kun olet rentoillut riittävästi, tai jos tulee nautittua liikaa suklaamunia, kannattaa mennä maanantaina Leidin Les Mills -maratoniin!The black Easter Bunny of death? (c) Riikka Rekola

Oikein pupurikasta pääsiäistä kaikille Leideille sekä leidimielisille!

- Riikka
(c) Riikka Rekola

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti