Sivut

tiistai 23. huhtikuuta 2013

Muotikirppis 19.5.2013

Erilaiset tapahtumat on kuulunut meidän leidiläisten arkeen läpi vuosien. Joskus täällä Leidissä ja joskus muualla.

Naisday- messuilla Leidi on ollut edustettuna jo useita kertoja, on ollut Kappa Ahlin naistentapahtumaa, markkinointitapahtuma Kauppahallissa, vierailuja mm. Nokian Renkailla ja  VTT: llä henkilöstön virkistyspäivänä. Muutamia mitä tuli mieleen vuosien varrelta.

Erilaisissa tapahtumissa on hauskaa ja mielenkiintoista olla mukana. Se tuo kivaa vaihtelua normaaliin arkeen ja tottakai tapahtumat ovat oiva paikka markkinoida Leidiä. Me leidiläiset kun ollaan tälläistä melko " sosiaalista " porukkaa, niin nää on meille ihan huipputapahtumia olla mukana.

Seuraava, todella mielenkiintoinen tapahtuma, jossa Leidi on mukana, on uusi tapahtuma Tampereen Pakkahuoneella sunnuntaina 19.5.2013 kello 11-16.

Muotikirppis on upea muotitapahtuma, jossa voi tulla tekemään parhaita second hand- löytöjä tai tulla itse myymään omia vaatteitaan ja asusteita. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy.

Muotikirppiksen takaa löytyy yhdeksän muodista ja tyylistä kiinnostunutta tiimiyrittäjää, jotka ovat Tampereen ammattikorkeakoulun yrittäjyyden yksiköstä Proakatemialta.

Muotikirppis on lähtöisin heidän omasta intohimostaan muotiin ja second handiin sekä halustaan luoda aivan uudenlainen tapahtuma tamperelaisille muodin harrastajille.

Paikalla on edustettuina useita tunnettuja muotiblogeja, kuten 365 days with Ida, Nelliinan  vaatehuone ja Curiouser & Curiouser. Muutamia mainitakseni.

Leidiä pyydettiin tapahtumaan mukaan ja mehän innostuimme asiasta samantien. Me olemmekin  paikalla koko päivän Leidin osastolla juttelemassa liikuntaan ja hyvinvointiin liittyvistä asioista. Luvassa myös spesiaalikilpailu ja muuta mukavaa :):)

Tulkaa ihmeessä mukaan ja frenditkin messiin ! Varmasti tosi mahtavia löytöjä ja kivaa porukkaa liikkeellä. Tälläisiä tarvitaan lisää !!

Aurinkoista viikkoa ! Nähdään kirppiksellä ! :)

Terkuin Anu

Ps. Jos kiinnostuit lisää, käy tsekkaan muotikirppiksen facebook- sivut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti