Sivut

maanantai 1. joulukuuta 2014

Liikkumisen trendit vuonna 2015

Myös liikkumisessa on trendilajeja ja uusia tuulia puhaltaa milloin mistäkin päin maailmaa. Hommaa myös tutkitaan vuosittain esim. ACSM:n (American College of Sports Medicine) taholta. Uudet trendit tulevalle vuodelle on nyt koottu ja tässä niiden pohjalta pientä ennustusta Leidien kevääseen.


Miltä kuulostaisi, jos Leidin PT-päivän jälkimainingeissa PT-valmennusta voisikin saada ryhmässä? Tämä on usein kustannustehokas tapa tutustua Personal training -valmennukseen ja myös päästä siihen mukaan vähemmällä paineella, kun valmentajan huomio jakaantuu ryhmässä monen kesken. Ryhmässä voi nousta esiin myös sellaisia keskusteluita ja kysymyksiä, joita ei itse koskaan älyäisi ottaa puheeksi. Personal trainerin ja ryhmän tuki yhdessä siivittävät varmasti tuloksiin!

Toiminnallinen harjoittelu (Functional fitness) niittää mainetta maailmalla edelleen ja niin se on rantautunut Suomeenkin. Anu kävi toiminnallisen harjoittelun koulutuksessa juurikin ja itse olen suorittanut pari vuotta opintoja aiheeseen liittyen männävuosina. Osaamista riittää ja voipi olla, että tulette näkemään sen tulokset kevään lukujärjestyksessä :)

Jos jossain Suomi tai ylipäänsä pohjoismaat ovat edelläkävijän asemassa, se on ulkoilu. Ulkona liikkuminen ei monesti kuulu perinteisen liikuntakeskuksen valikoimaan, mutta miksi se ei voisi kuulua? Miltä kuulostaisi kahvakuulan paiskominen niin että lumi pöllyää tai juoksukoulu jossa harjoitellaan sekä juoksua, että syömistä, että juoksijan lihaskuntoa? Kannattaa ehdotella Leidin vastaanotossa ulkoiluun liittyviä toiveitaan ja katsotaan mitä toiveiden toteuttamiseksi voidaan tehdä.

- Trendilasien takaa Taina A.

ps. Jos jossain ollaan oltu alusta lähtien suorastaan trend settereitä niin laadukkaassa ja asiantuntevassa palvelussa! Kurkkaa ilmoitustaululta Leidin arvot seuraavalla kerralla visiteeratessasi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti