Sivut

maanantai 8. joulukuuta 2014

Liikunnallinen joululahja

Pähkäiletkö vielä mitä kaverille, äidille, tädille tai siskolle antaisit joululahjaksi? Tai jos et, niin tässä hyvää ideaa ensi joululle!

Itse olen aikaa sitten luopunut pääosin materiaalisista lahjoista, koska loppujen lopuksi ne tahtovat päätyä kaapin perälle pölyttymään.

Olen yrittänyt parhaani mukaan suosia elämyksellisiä tai vaikkapa liikunnallisia lahjoja. Viime vuonna kävimme mieheni kanssa Husky-ajelulla Kainuussa joka oli ihan parasta ajanvietettä!
Hurjaa kyytiä! (c) Sanna Heikkinen
Tänä vuonna halusin miehelleni jälleen jotain mikä liikuttaisi häntä. Tein siis itse liikunnallisen joulukalenterin, jossa jokaiselle päivälle on yksi pieni liikunnallinen tai hyvinvointiin liittyvä tehtävä, kuten ”Syö tänään terveellinen aamupala” tai ”Muista venytellä tänään väh. 30min.” Ideoita keksii varmasti pilvin pimein. Tällaisella lahjalla saat varmasti kaverin motivoitumaan ihan eritavalla. Älä tee kalenterista liian vakavamielistä. Tehtävien täytyy olla mahdollisimman helppoja ja toteutettavia ettei kalenterista tule liian suorittamispainotteinen. Lisää kalenteriin myös mukavia tehtäviä, kuten ” Hemmoteluhetki by (kalenterintekijä)” tai ”Nauti kaverien seurasta”.
Tehtävien esillepano voi olla miten vaan! (c) Sanna Heikkinen
Jos et jaksa väsätä kalenteria, aina voit ostaa lahjaksi lahjakortin meille Liikuntakeskus Leidiin. ;)
(Et valitettavasti kuitenkaan miehellesi. ;) )


IHANAA JOULUNODOTUSTA KAIKILLE!
toivottelee Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti