Sivut

sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Uutena Leidissä

Aloitin uutena työntekijänä työt Leidissä viime toukokuun lopulla 2013, kun valmistuin Varalan Urheiluopistolta. Olin jonkin aikaa jo haaveillut pääseväni johonkin liikuntakeskukseen töihin ja ohjailemaan mahdollisimman paljon. Aluksi minulle luvattiin vaan vastaanottohommia, mutta melko pian aloin saada sijaisuuksia ja kohta mulla olikin omia tunteja.

Leidi työpaikkana vaikutti heti kivalta paikalta ja ”kodikkaalta” jonne oli mukava tulla aloittamaan päiväänsä. Leidissä myös huomasi ystävällisen ilmapiirin sekä työntekijöiden että asiakkaidenkin välillä. Paljon vastaanottohommia tekevänä sain myös hyvän tilaisuuden tehdä tuttavuutta asiakkaiden kanssa ja heitä oli helppo lähestyä myös ohjattavilla tunneilla myöhemmin.

Työntekijöiden kanssa tultiin aikalailla heti juttuun ja samanlaista hurttia huumoria löytyy näiltä leideiltä! Vaikka olin uusi ja välillä hieman pihalla (välillä edelleen :D) niin koskaan kukaan ei katsonut sua nenänvartta pitkin vaan heti autettiin, neuvottiin ja väännettiin rautalangasta ;) Näihin leideihin oli helppo tutustua ja uusia ihania ystävyyssuhteita on syntynyt.

Näin jälkikäteen miettiessä mitä on nähnyt muita liikuntakeskuksia (isompia) niin ei sieltä saa tätä samanlaista hyvää fiilistä mitä Leidissä olen saanut. Tai tällainen omakohtainen kokemus mulla ainakin on. Isommissa keskuksissa tuntuu että hukun paljouteen ja olen vain yksi muurahainen muiden joukossa. Leidistä löytyy kaikki, ainakin mulle tarvittava ja uskallat lähestyä ihmisiä, voit heittää läppää, nauraa ja sut otetaan yksilönä vastaan. Tätä mä arvostan äärettömän paljon!

Kiitos rakkaat Leidin työntekijät ja Leidin asiakkaat kun olette ottaneet mut hyvällä vastaan! Tää menee työpaikkana ykköseksi <3
Nättejä koipia <3 (c) Sanna Heikkinen


KIITOS NAM!

1 kommentti:

  1. Palasin monen vuoden jälkeen teille kuntosalille ja sama kodinomainen tunne iski jälleen vastaan. Vastaanotossa oleva neitokainen hymyili kauniisti,toivotti tervetulleeksi ja jutteli ja neuvoi... Kiitos kun olette olemassa <3 Maarit

    VastaaPoista