Sivut

sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Miksi treenata LESMILLS BODYBALANCE-tunnilla?

Kun kaipaa kehonhuoltoa, otsaa kiristää, jäseniä kolottaa ja tarvitsee jotakin rauhallista kiireen keskelle, kannattaa valita BodyBalance-tunti.

Alaspäin katsova koira tai kulmanoja, rakkaalla monta nimeä.

BodyBalance yhdistää tai chita, joogaa, pilatesta, rentoutusta ja meditaatiota. Se on yksi LesMillsin konseptitunneista, jotka on kehitetty turvallisiksi ja tehokkaiksi ryhmäliikuntatunneiksi.

Tunti etenee kappale ja harjoitus kerrallaan. Ekalla kerralla ei välttämättä saa kaikkea iloa irti harjoituksesta, mutta toisella kerralla jo sitäkin paremmin. Samaa ohjelmaa treenataan kolmen kuukauden ajan, joten oman kehityksen huomaa varmasti. Ohjelmasta toiseen toistuvat samat liikkeet eri variaatioin; jotain tuttua, mutta kuitenkin uutta!

Aurinkosoturi

BodyBalance-harjoitus kehittää tasapainoa, liikkuvuutta, koordinaatiota, oman kehon tuntemusta sekä keskivartalon lihasvoimaa. Tunnin lopuksi on rentoutus, joka auttaa saamaan kaiken hyödyn irti treenistä. Sekä keho että mieli virkistyvät. Minulle on kerrottu, että BB on parantanut yöunta, ja monen kohdalla erilaiset kiristykset esimerkiksi selässä ovat hellittäneet. Itselleni tunti toimii sekä kehon että mielen huoltona, ja tunnen oloni vetreämmäksi nyt, kun olen säännöllisesti ohjannut BodyBalance-tuntia.

Voit lukea lisää BB:sta englanniksi ja suomeksi.

Treenataan paljain varpain; kynnet tietty sävy sävyyn ;)

Miksi Sinä treenaat BodyBalancea?

Nähdään tunnilla!
- Henriikka <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti