Sivut

maanantai 24. helmikuuta 2014

Let's Zumba!

Sannan Zumba viikonloppu!


Päivä 1


 “Big smile!” ”Clap your hands!” ”Let’s zumba!” Näitä kajahti moneen otteeseen päivän aikana kun räjäytimme käyntiin Zumba basic1- ensimmäisen koulutuspäivän Master Class-tunnilla jonka superhyvä kouluttajamme ohjasi. Koulutus tapahtui Espoon Tapiolassa.
Pärjäisikö näillä yhden päivän ainaki? (Kuvasta puuttuu muutama eväs vielä) (c) Sanna Heikkinen
 Master Class tunnin jälkeen jatkoimme Merenguen ja Salsan parissa ja teimme useita erilaisia ja hauskoja harjoitteita. Välillä tuntui että olimme vain bailamaassa huippujen lattaribiisien tahtiin, eikä kouluttautumassa.

Porukka ei ollut minulle entuudestaan yhtään tuttu, mutta nopeasti siinä rentoutui ja uskalsi ottaa kontaktia eri ihmisten kanssa. Ensimmäinen päivä siis kulki melko nopeasti, koska energiaa riitti ja hauskaakin oli!
käsiksi materiaaleihin! (c) Sanna Heikkinen
 Illalla rentoutuessa oli onnellinen, mutta väsynyt olo!

 Päivä 2.

 Päivä 2 lähti reippaasti käyntiin Cumbian tahdissa jonka jälkeen siirryimme heti Reggaetoniin, vaikka minua vaivannut flunssa hieman verottikin oloani. Musiikki vei minut niin mennessään ettei tullut edes mieleen himmailla. Välillä pidimme taukoja ja puhuimme siitä miten Zumba-tuntia lähdetään rakentamaan ja mitä asioita pitää ottaa huomioon. Jouduimme itsekin myös estradille, mutta huumorilla selvittiin siitäkin!

Pääsimme loppupäivästä paljon tekemään itse ja muistuttelemaan mieleen opittuja asioita. Vaikka pääkoppa ei kaikkea jaksanut flunssan huuruissa vastaanottaa niin tehtävistä selvittiin ja muiden tsemppaus antoi voimaa!

Loppupäivästä rakensimme pienryhmissä omat koreografiat ja esitimme ne toisillemme ja voi sitä kannustushuutamisen ja nauramisen paljoutta! Päivä olikin jo pulkassa.

 Viimeinkin kauan haaveilemani Zumba-koulutus takana ja hirrrrveellä draivilla ja innolla odottamassa jo milloin pääsen suunnittelemaan omaa tuntia ja tärkeintä, milloin pääsee ohjaamaan!?!
 Saanko esitellä, your new Zumba-instructor Sanna Heikkinen! <3
Zumba-vaatteiden kirjo ihastutti! Tällainen tarttu omaan kouraan. (c) Sanna Heikkinen


Lavalla nähdään…;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti