Sivut

sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Leidi liikuntatrendien huipulla!

Jenkit tekee kyselytutkimuksen joka vuosi, jossa selvitellään liikuntamaailman trendejä ammattilaisten ja tulevien ammattilaisten näkökulmasta. Juuri hetki sitten on ilmestyneet vuoden 2014 trendiennusteet ja otankin käsittelyyn 20 kohtaisen listan top kympin.

  1. HIIT (High intensity interval training)*
  2. Oman kehon vastuksella harjoittelu
  3. Koulutetut ammattilaiset
  4. Voimaharjoittelu
  5. Painonpudotus liikunnalla
  6. Personal training/ Omavalmentaja
  7. Vanhusten liikuntaohjelmat
  8. Functional training/ Toiminnallinen harjoittelu
  9. Ryhmä PT-harjoittelu
  10. Jooga
Ihan ykkössijalle on tänä vuonna noussut HIIT ja vieläpä ekaa kertaa ikinä koko listalla. Arvaatteko mihin tämä liittyy vahvasti Leidissä? Niin, meillä on ollut LeidiPower tunteja jo puolisen vuotta. Eli intervallitreeni painoilla (voimaharjoittelu) ja muilla välineillä, jossa tehdään erilaisia toiminnallisia harjoitteita (listan sija 8., top 10 joukossa jo vähintään neljä vuotta).

Vapaat painot yhdistetään usein toiminnalliseen harjoitteluun. Ja niitähän Leidillä riittää!
Koulutettuja ammattilaisia (listan sija 3.) Leidissä on aina arvostettu ja vain sellaisia palkkalistoille päästetty. Näihin ammattilaisiin kuuluvat myös Personal Trainerit (listan sija 6.)

Aika kivaa olla töissä liikuntatrendien huipulla! Ja kannattaa ehkä kehaista ihan kavereillekin asti miten trendikäs paikka sinun kuntosalisi on. Uusi joulunajan lukkari astuu voimaan huomenna, joten nyt vaan entistä isommalla draivilla jumppaamaan!

-Taina Arjanmaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti