Sivut

perjantai 7. joulukuuta 2012

Pidettäiskö teematunti?

Joillain työpaikoilla vietetään casual fridayta, jolloin työntekijä voi pukeutua rennommin normaalin jakkupuvun tai muun virallisen asun sijaan ja saa olla melko vapaasti oma itsensä. Jumppaohjaajana voi olla aina tyylillisesti oma itsensä ja ehkä juuri siksi tulee välillä tarve keksiä jotakin poikkeuksellista ja kokeilla muuta roolia edes yhden tunnin ajan. Silloin huomaa esittävänsä kanssaohjaajille tutut kysymykset: Pidettäiskö tunti yhdessä? Otettaisko joku teema? Mitä laitetaan päälle? Siitähän se ajatus sitten yleensä lähtee. Tähän hullutteluun houkutellaan tietysti myös asiakkaat mukaan, koska on kivaa näyttää kollektiiviisesti hölmöiltä (niin, sehän tuntuu monesti olevan se teemapukeutumisen idea). Se lisää mukavasti yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Viime aikoina olen ollut itse pukeutuneena esimerkiksi punaiseen melko niukasti peittävään samettimekkoon ja seeprakuosisiin "saapikkaisiin" sekä kasarihenkiseen pinkkiin jumppa-asuun. Poikkeuksellinen pukeutuminen aiheuttaa aina ylimääräistä jännitystä ja tuntuu kuin olisi menossa johonkin suurempaankin tapahtumaan esiintymään. Jokapäiväinen työ on hetken kuin suuri show tai näytelmä. Siitä tulee elämys myös itselle.

Näistä spesiaaliteemapäivistä saa ihan mielettömästi uutta energiaa! Toisen ohjaajan läsnäolo ja yhdessä tekeminen nostaa tunnelmaa ihan eri tasolle. Voiko tästä oikeasti tulla kuin hyvä mieli pitkäksi aikaa?

                                                                            (c) Krista

Tässä kohtaa mielessä on vain yksi ajatus: mitä seuraavaksi?

-Jenni-

2 kommenttia:

  1. Haha teemapukeutuminen on ihan mahtava idea! :D

    VastaaPoista
  2. Niin on! Pitää heti alkaa kehitellä taas uusia ideoita ensi vuodeksi.

    VastaaPoista