Sivut

sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Katse lattiaan, niska selkärangan jatkona!

Spinning - tuo meikäläisen intohimo!

Tämän vuoden helmikuussa sainkin kokea jotain aivan mahtavaa!
Eräänä perjantai-iltapäivänä hyppäsimme ihanien naisten kanssa autoon ja lähdimme huristelemaan kohti Helsinkiä.
Hotellissa nukutun yön jälkeen suuntasimme kohti Kaapelitehdasta: The Nike Blast 2012!

Aikataulu mukana ja eväät kunnossa! (c) Mona Skarp

Ensikertalaisena olin tietysti innoissani! Paljon ohjaajia, hieno fiilis ja ennen kaikkea Nikeshop ja -30% tuotteista...

Ensimmäinen tunti minne suuntasin oli Musical Flow, jonka veti Jarno Härkönen. Ideana oli spinning, jossa annettiin musiikin viedä mukanaan. Haaste oli siinä, että piti itse kuunnella ja miettiä, mitä milloinkin pitäisi tehdä. Jarno antoi välillä vähän vinkkejä, mutta suurin osa tunnista mentiin ihan oman harkintakyvyn mukaan. Tunti oli hyvä ja musiikit oli hyvät, eli kerrassaan hyvä aloitus!

Seuraava tunti oli Anthony Conyersin The Ultimate Ride of Motivation. Anthonysta sen verran, että hän on yli 50-vuotias mies ja olisin voinut vaikka vannoa, että tuntia ohjaa max 35-vuotias henkilö. Liikunta - se kannattaa aina!
Itse tunti oli todella rankka, mutta siinäpä Anthonyn pointti motivoinnin tärkeydestä tuli selväksi. Enpä olisi jaksanut koko tuntia polkea ilman Anthonyn kannustushuutoja!

Tässä vaiheessa jalat huusi Hallelujaa!, mutta ei auttanut...

(c) Mona Skarp

Seuraavana tuntina oli Petrin ja Laurin Cycling Force! Tunti oli oma lempparini. Pojat otti kaikki polkijat hyvin huomioon ja huumoria ei tunnilta puuttunut! Fiilis oli rento ja hauska, en edes muistanut että väsytti ennen tunnin alkua. Petrillä ja Laurilla oli tosi hyviä vinkkejä, mahtavat musiikit ja tunnin rakenteeseen kiinnitettiin paljon huomiota.

Vielä oli jäljellä viimeinen spinning: Les Millsin RPM, jonka ohjasi Petter Ehrnvall ja Eerika Kiuttu. Pakko myöntää, että suhtauduin tuntiin vähän skeptisesti, mutta sainkin yllättyä iloisesti! Tunnin alussa päätä särki, oksetti ja takapuoli oli satulasta jo niin kipeä, että ihan meinasi itku päästä! Mutta ensimmäisten minuuttien jälkeen unohdin kaiken muun ja keskityin vaan nauttimaan "vauhdin hurmasta". Hyvä tunti, loistavat ohjaajat!

Hurjan polku-urakan jälkeen tapasin muut Leidit ja siirryimme porukalla syvävenyttelyyn. Jostain kumman syystä en ihan kamalasti venynyt, varsinkaan jaloista, mutta hauskaa ainakin oli jos ei muuta!

Tuon ihanan päivän aikana opin ainakin yhden asian kantapään kautta: kun se ohjaaja spinning-tunnin alussa sanoo "Katse lattiaan, niska selkärangan jatkona!", se ei ole pelkkää sanahelinää! Ilmeisesti miesohjaajat kiinnosti meikäläistä sen verran kovasti, että olen sinne eteenpäin tuijotellut... Kyllä oli niskat kipeänä! Eli pitäkää se katse siellä lattiassa ;)


(c) Mona Skarp
- Mona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti