Sivut

torstai 19. helmikuuta 2015

Mitä hyötyä siitä Personal trainerista on?

Muutettuani Savonlinnasta Tampereelle tulin työskentelemään Liikuntakeskus Leidiin. Huomasin heti, että Leidissä on poikkeuksellisen ammattitaitoinen henkilökunta. Koulutustaustaa ja kokemusta löytyy! Erinomaisen kokonaisuuden täydentää porukan huippuhyvä yhteishenki! <3

Näistä syistä myös Personal trainer -valmennukset ovat erittäin laadukkaita ja asiakas voi todellakin luottaa saavansa ammattitaitoista ohjausta ja neuvontaa.

Liikuntakeskus Leidissä:
 • Kaikki Personal trainer- valmennukset ovat yksilöllisiä ja räätälöity vain sinulle. Yksikään valmennusjakso ei ole samanlainen.
 • Valmentajat ovat opiskelleet enemmänkin liikunta-alaa ja heillä on kokemusta, siksi osaamme huomioda sinut yksilönä ja ihmisenä.
 Netistä löydät kyllä ohjeita, mutta sopivatko ne juuri sinulle? Ja oikea ihminen on aina paras tuki oikealle ihmiselle. Investoi itseesi ja saavuta asettamasi tavoitteet!

 Mitä sen PT:n kanssa sitten tehdään? Jokaisella valmentajalla on oma tyylinsä, tapansa ja myös jokainen valmennettavakin on erilainen. Tässä esimerkki siitä mitä sinun 10 x 60 min valmennus voisi sisältää:

Ensimmäinen tapaaminen: Käydään huolellisesti läpi sinun terveys- ja liikuntahistoriasi, elämäntilanteesi ym. mahdolliset vaikuttavat asiat. Asetetaan tavoitteet ja kirjataan ne paperille, esimerkiksi: ”Haluan kehittää peruskuntoani” / ”Liikunta on osa elämääni ja nautin siitä syksyllä 2015”/ ”Mahdun ihanaan juhlamekkooni ja näytän hyvältä siinä 2.6.15” / ”Opin syömään oikein ja riittävästi vuoden 2015 aikana”

Toinen tapaaminen: Testaukset.
Minun Polar BodyAge- laitteisto löysi uuden kodin Leidin solariumhuoneesta.
Sitten lähdetään testaamaan! Testejä on monenlaisia, mutta tämä testilaitteisto on korkeatasoinen! Se testaa mm. kehonkoostumuksen, (rasva% lihas% neste%) hapenottokyvyn, lihaskunnon ja liikkuvuuden.
Testaus on tärkeä vaihe! On motivoivaa, että kehitys on mitattavissa. Sinun täytyy pystyä kohtamaan nykytilanne ja katsomaan todellisuutta silmiin, ennen kuin olet valmis muutokseen.

Ei ihan optimaaliset tulokset, mutta syyt siihen ovat kyllä tiedossa! Herkut vähemmälle ja unta lisää!
 Kolmas tapaaminen: Kuntosaliohjelman kimppuun ja muotoja hankkimaan! Personal Trainer tekee sinulle henkilökohtaisen ohjelman salille ja tunti kuluukin yleensä suoritustekniikoita opetellessa. Jos et ole aikaisemmin treenannut salilla säännöllisesti tai siitä on jo aikaa, on hyvä lähteä liikkeelle koko vartaloa vahvistavasta ohjelmasta, joka tehdään läpi 1-3 krt/vko. 


Neljäs tapaaminen: Aerobinen harjoitusohjelma. Aerobinen harjoittelu (kävely, uinti, hiihto, pyöräily, juoksu, uinti, jumppa jne.) on tärkeää hapenottokyvyn ja verenkiertoelimistön kannalta. Se onkin yksi terveytemme kulmakivi! Leidin Personal Trainer miettii kanssasi sinulle mieluiset lajit treenata kestävyyttä ja tarkastaa sykealueesi sykemittaria avuksi käyttäen.


Viides tapaaminen:   Kehonhuolto- ja liikkeenhallintaohjelma. Leidissä voit korvata henkilökohtaisen ohjelmasi välillä myös ihanilla kehonhuoltotunneilla: BodyBalance, Venyttely ja Pilates. Kehonhuoltoa omien tarpeidesi mukaan, mutta vähintään 1krt/vko 15-90min kerrallaan.

Mitäs tässä tapahtuu? - Henriikan ohjaama BodyBalance-ryhmäliikuntatunti menossa.
Kehonhuollon, lihas- ja kestävyyskunnon lisäksi sinun tulisi kehittää viikottain 1-3 krt viikossa liikehallintaa, johon kuuluu mm. tasapaino ja koordinaatiokyky. Leidissä tämän treenin suoritat parhaiten ihanien ohjaajien kanssa ryhmäliikuntatunnilla. Vaihtoehtoja kyllä löytyy! 

Sanna ohjaamassa Bailamamaa.
 Ihan huippu tunti aloittelevalle treenajalle ja ihan kaikille naisille! Tunnin aikana tanssitaan, treenataan lihaskuntoa, venytellään ja HARJOITETAAN LANTIONPOHJANLIHAKSIA. Lantionpohjanlihakset mhhh.. ...onko niitäkin treenattava? – ON!
  
Kuudes tapaaminen: Ruokavalion suunnittelu ja tarkka ravintosuunnitelma juuri sinulle! 

Ruoka-annokset à la Emmy. Tässä ihan ”perusnaisen” (joka treenaa 3-5krt/vko)  ruokavalo YHDELLE PÄIVÄLLE! Ei ole nälkä, rasva vaan palaa ja kroppa kiinteytyy.


Loput tapaamiset käytetään asioiden kertaamiseen ja selventelyyn. Jos kaikki alkaa olla selvää, treenataan vaikka yhdessä ja kokeillaan erilaisia harjoitustekniikoita. Samalla pyritään varmistamaan, että liikunta ja uusi elämäntapa jatkuisi myös tulevaisuudessa.

Valmennukset päätetään aina loppukartoitukseen, jossa todetaan saavutetut tulokset ja verrataan niitä tavoitteeseen ja yleensä ollaan tyytyväisiä itseemme... ;)

Sitten vaan mietimään, että olisiko tästä kaikesta hyötyä sinulle? Mietitään yhdessä! Varaa aika ilmaiseen konsultaatioon:
Emmy Haapala
p. 040 5183986
emmy.haapala(a)leidi.fi

Kohti kevättä! <3

<3: Emmy


Kommentoi: Miten Liikuntakeskus Leidi on vaikuttanut sinun elämääsi? Kaikkien kommentoijien kesken arvotaan ilmainen Personal Trainerin tekemä kehonkoostumusmittaus & henkilökohtainen ravintosuunnitelma tai vaihtoehtoisesti kehonkoostumusmittaus & henkilökohtainen kuntosaliohjelma!

3 kommenttia:

 1. Leidi on äärimmäisen tärkeä paikka itselleni, ihan jo siksi, että se on aikaa vain itselleni.. Liikunta lisää jaksamista ja hyvää oloa, kuten Emmyn suosittelema ruokavaliokin :) Vielä kolme vuotta sitten en koskaan olisi uskonut, että liikun näin paljon ja se on elämäntapa, kiitos leidit siitä! T. Piia V.

  VastaaPoista
 2. Leidistä olen saanut liikunnan säännölliseksi kalenteriini pitkän tauon jälkeen. Vanha lempparini bodycombat tuntuu mahtavalta, ja kuntosalin puolella olen saanut selkäkipuihini helpotuksen. Monipuolinen ryhmäliikunnan tarjonta on saanut minut kokeilemaan uusia tunteja, ja tsemppaavat ohjaajat ovatkin tuntien parasta antia! Kiitos edullisen Grouponin tarjouksen pääsin kokeilemaan Leidiä ja sinne jään :)
  T. Sini Koivunen

  VastaaPoista
 3. Positiivisesti on vaikuttanut. Leidissä on mukava henkilökunta ja lämmin ilmapiiri. En koe siellä sellaista pakko suorittamista mikä fiilis on tullut muissa liikuntakeskuksissa ja siellä on kiva kuntoilla. Leidiin tuleminen on kuin tulisi toiseen kotiinsa :)

  VastaaPoista