Sivut

sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Normipäivä

Minulta on joskus kysytty, millainen on normaali työpäiväni. Toisaalta työpäiviin voi mahtua vaikka mitä yllätyksiä. Toisaalta taas ne menee hyvinkin normikaavan mukaan. Tässäpä siis yksi perusmaanantai.

Herätyskello soittaa 8.30. En ole innokas aamuvuorojen tekijä. Tämä aika menee jo hyvin.


Perusaamiainen. Lisäksi luettavaa. Nyt menee Harry Potterin neljäs.

Ennen lähtöä arvotaan työvaatteet. Maanantaisin ohjailen kaksi tuntia. Tämä vaatii siis läjän vaihtovaatetta.

Tällä pitäisi jo pärjätä. Jostain syystä melko tummaa tällä kertaa.


Maanantaisin olen Leidissä noin 10.30. Minusta on mukavaa olla paikalla ajoissa, saa vähitellen viritellä itseään työmoodiin sekä juoda ensimmäisen kupin kahvia.

Tavarat kasassa. Päivän aloittaa Bailamama!

AamuPÄIVÄtuntien ohjaaminen on todella mukavaa! Saa hyvän startin päivälle. Aamutunteihin en oikein veny, tämä klo 11.15 on oikein bueno aika.

Jämptiä lämmittelykyykkäystä =D "Tuohon suuntaan naiset!"


Jumpan jälkeen nopea suihku ja vastaanottohommiin. Kassatyöt on  hyvä aloittaa lounaalla ja kahvilla (sekä hieman punakoilla kasvoilla ja sekaisella tukalla)! Tähän päivään mahtui tämän jälkeen palaveria Anun kanssa, sähköpostien lähettelyä, muutamia tilauksia, työvuorojen uudelleen järjestelyjä sekä ihan perusasiakaspalvelua.

Tällä kertaa palaverissa puhutti suoraveloitusasioiden muutokset. Näistä tulossa tietoa piakkoin!

Kassavuoron jälkeen onkin vuorossa päivän toinen ohjaus, BodyBalance. Tässä vaiheessa kello on 18.45. Tähän tuntiin voisi aina lopettaa työpäivänsä! Hektisenkin päivän jälkeen pääsee rauhoittumaan ja rentoutumaan.

Tätä seuraavaksi.

Loppupäivä sujuu myös normikaavalla. Vauhdilla bussiin, äkkiä kotiin syömään ja sohvalle katsomaan jotain kivaa hömppää. Ennen nukkumaanmenoa hetkeksi takaisin Harry Potterin maailmaan (luen kyllä usein ihan aikuistenkin kirjoja). Päivä pulkassa. Eipä yhtään hassumpia nämä normipäivät!

Mukavia työpäiviä muillekin,

Petra


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti