Sivut

maanantai 12. tammikuuta 2015

On kahdenlaista lomatreeniä...

Lomallakin kannattaa treenata, senhän te jo tiesittekin. =) Joskus haasteena on löytää sopiva treenipaikka, mutta toisinaan tarjolla on hienojakin mahdollisuuksia. Viimeisimmällä lomallani koin molemmat ääripäät:

Palasin loppiaisena pitkältä joululomalta, jota vietin mieheni kanssa reissussa. En voi väittää, että olisin erityisen kova lomatreenaaja, ja useimmiten keskitynkin hyötyliikuntaan. Nyt oltiin kuitenkin niin pitkällä lomalla, että oli ihanaa päästä myös salille. Matkakohteessamme Nicaraguassa ei ehkä vielä olla aivan kuntosalitrendien aallonharjalla...

Gimnasio Olimpic Nicaraguan pääkaupungissa Managuassa (c) Riikka

Hinnasto: päiväpassi 30 cordobaa eli vajaan euron =) (c) Riikka

Sali oli ehkä rustiikkinen, mutta aivan riittävästi varusteltu. ;)  (c) Riikka
 
Peilikin oli hieman kulunut, mutta minut kuitenkin tunnistaa selfiestä? (c) Riikka

Laitteita oli aivan riittämiin! (c) Riikka
Eikä pidä ollakaan liian nirso tilojen suhteen, kunhan pääsee nostelemaan rautaa! ;-) Parin viikon tauon jälkeen tulee aina ihana fiilis treenin jälkeen, kyllä gimnasio Olimpic oli ainakin hintansa väärti!

Hieman myöhemmin siirryimme pienelle trooppiselle saarelle, missä olikin sitten tarjolla todellista herkkua:

Joogaa viidakossa, yes please! =) (c) Riikka


Firefly Yoga Studio, Little Corn, Nicaragua. <3 (c) Riikka
 Little Corn -saarella sain nauttia ihanista joogatunneista. Joogaa oli tarjolla päivittäin aamuisin kahdeksalta ja iltapäivällä neljältä, ja tunnit sopivat hyvin tällaiselle aloittelijallekin. Jäi sellainen olo, että pitäisi tähän arkeenkin saada yksi aamujooga viikko-ohjelmaan, tekisi varmasti hyvää!

- Riikka

Namaste. (c) Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti