Sivut

sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Back in business

Leidin blogi palaa joululomalta ja siinä samalla varmasti useimmat teistäkin valmistautuu arkeen paluuseen. Tänä vuonna ainakin allekirjoittaneella oli pitkästä aikaa kunnon joululoma. Näin sunnuntai-iltana tunnistan tutun lomaltapaluufiiliksen. Se on samaan aikaan kiva, odottava ja silti vähän nihkeä.

Onneksi vuoden 2015 ensimmäinen treeniviikko on täynnä mukaansa tempaavia treenihaasteita. Huomenna maanantaina 5.1. klo 16.30 Henriikka ja minä ohjaamme kimpassa Bodystepin uusimman ohjelman. Luvassa mainio yhdistelmä glitterin ja hien kimallusta ;) Muistakaa tulla ajoissa! Tammikuun tunneilla Bodystep-laudat ovat haluttua tavaraa ;)

Loppiaisena 6.1. on perinteiseen tapaan Leidin Loppiaistanssit. Luvassa vauhdikkaita puolen tunnin pätkiä kaikista Leidin tanssillisista tunneista. Viimeinen puolituntia nautiskellaan venytellen ja rentoutuen. Viime vuosien tapaan haastan teidät napsimaan rohkeasti useampia tunteja ja villisti tutustumaan tunteihin, joita ette ole ennen päässeet kokeilemaan. Tarkempi ohjelma löytyy täältä.

Tervetuloa starttaamaan arki Leidien kanssa! Yhdessä se on hauskempaa :)

Krista


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti