Sivut

maanantai 10. marraskuuta 2014

Tanssijan arkea – Life of MimZ


Minkälaista on tanssijan elämä? Tässä kuvakooste siitä, mitä muuta kuin Zumbaa kuuluu minun arkeeni.

Viime vuonna salitreenit tuli ja upposi tämän naisen sydämeen. Omaa aikaa, jotakin johon voi purkaa kaiken energian ajattelematta yhtään mitään, ja joka voi kasvattaa voimaa ja itsetuntoa sisältäpäin – kuinka sitä voi olla rakastamatta?kehitys 1/2013 -> 6/2013 -> 1/2014
Dancehalliin tutustuin vasta vajaa pari vuotta sitten, ja opittavaa on vielä niiiiin paljon! Nautin yli kaiken päästä itse oppimaan uutta, ja harvinaista herkkua minun arjessa ovatkin dancehall –tiivarit! Opeina alla Lateisha (Jamaica) / Dhq Johanna ENOUGH (Ruotsi) / Craig Black Eagle (Jamaika)
 ”A girls` gotta eat!”, ”täytyy syödä hyvin että jaksaa”, ”BULK” , ”omnomnom”... Kaikki tavallisia muminoita kun tämä tyttö syö! :D Yhtä paljon kun nautin liikkumisesta, nautin myös syömisestä.


Treeniä treeniä treeniä!!! Yksi asia mitä haluan oppia kunnolla on päällä seisonta. Ja koska harjoitus tekee mestarin, täytyy harjoitella aina kun tilanne sallii - käytännössä siis milloin vain, missä vain. Paljon kivempaa kuin jaloillaan seisominen!  
Arki on välillä kaikkea muuta kun harmaata arkea ja todellakin nautin kaikesta mitä pääsen tekemään!

mallina BoomBodylle

tanssivideon kuvaukset

Halloween show


Suurin osa arjesta menee sille itse tanssimiselle, treenille, luomiselle, opettamiselle…juuri sille kaikelle mitä rakastan. Kaikkea sitä saan tehdä näiden upeiden naisten kanssa - minun ikioma, jo melkein kaksivuotias, tanssiryhmäni MimZ n Dem <3 (ppssst.. seurata voit facebookissa.)
Elämä ei ole aina ruusuilla tanssimista – mutta tanssia voi risukasassakin! Jokainen omalla tyylillään – just keep on dancing ;)

- Minna ”MimZ”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti