Sivut

sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Morsian twerkkaa


Viime kesänä hoppitunneilleni eksyneet ehkä muistaa, kuinka tunnin hauskimpana osuutena twerkkailtiin Diplon tahtiin. Muistan kuinka hieman epäilevin katsein sheikkasitte peboja, samalla kun vakuuttelin, että tämä on se next big thing. En tiedä kuinka moni teistä otti twerkkailun liikepankkiinsa, mutta me Leidin tytöt ainakin otettiin.

Tämän kesän postauksissa on jo aiemminkin seikkaillut  ihana kesämorsian. Alkukesän tekstissä  pohdittiin, pystyykö morsiuspuvussa lankuttamaan, ja että olisiko lankutus sulhasen olkapäällä, hyvä idea erilaiseen hääpotrettiin.

Leidin kesämorsiammen häät juhlittiin enemmän kuin onnistuneesti viime viikonloppuna. Häiden kuvasatoa tutkiessa, en löytänyt todistusaineistoa onnistuneesta lankutuksesta morsiuspuku päällä. Sen sijaan löysin upean kuvasarjan twerkkaavasta morsiammesta sekä hääseurueesta. Täydelliset häät saivat upean kruunun loppuillan tanssikuvioista, joihin yhtyivät melkeinpä kaikki viimeistään siinä kohtaa kun morsian ja sulhanen molemmat heittäytyivät twerkkaamaan.

Postauksen opetus siis on, että muistakaa tanssia (twerkata) aina kun voitte. (Melkein) juhlat kuin juhlat muuttuu entistä erityisemmiksi, kun kaikki uskaltautuu tanssin vietäviksi.( c) Krista Rantanen

-Krista- Ei kommentteja:

Lähetä kommentti