Sivut

sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Lenkillä

Lenkkeilen säännöllisen epäsäännöllisesti; silloin kun se arjen aikatauluihin sopii. Lenkkeilyni ei ole milloinkan ollut tavoitteellista. Toisinaan tekee mieli tuulettua, joskus pieni pyrähdys on ainoa liikunta, mitä ehtii harrastaa.

Olen aina juossut aikaa, en matkaa. Niinpä lempilenkkini on 45 minuuttia, ja jos siihen ei ole aikaa, juoksen vartin suuntaan ja toisen takaisin. Joskus lähden katselemaan taloja ja pihoja. Juoksu-urallani olen kokeillut intervallit, Pyynikin ja Pispalan portaat, mäkivedot, hitaat pitkät ja nopeat lyhyet, mäkimaaston ja tasamaan.

En ole laiteihminen. En rakentele lenkkisoittolistoja. Sykemittarista on patteri ollut tyhjä jo pitkään. Mukanani lenkillä ei ole edes puhelinta.

Uusilla tossuilla askel on kevyt :) 

Paitsi nyt. Löysin lenkkikaverin innoittamana Sports Trackerin. Nyt tiedän, että lempilenkkini on tasan 6 km. Juoksen sen nykyään nopeammin, sillä sovellus kertoo myös vauhdin, ja totesin, että aina on varaa kiristää tahtia. Sovellus on hyvä kannustaja. Vielä kun se puhuisi ja kertoisi väliaikatietoja: puhelimen kaivaminen taskusta kesken matkan hidastaa vauhtia ;) Minulla kun ei arvatenkaan ole käsivarsikoteloa.


Puhtia lenkkeihin!

<3 Henriikka

2 kommenttia:

  1. Semmonen sovellus ku RunKeeper (ios-laitteille ainakin löytyy) kertoo myös väliaikatietoja! Oon itte tykännyt siitä enemmän kuin tosta Sports Trackerista, jonka gps toimii välillä ihan miten sattuu...

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä! :)

    - Henriikka

    VastaaPoista