Sivut

torstai 9. tammikuuta 2014

Uusi ihana vuosi, ja uudet ihanat kujeet!
Vuoden 2014 myötä alkoi uusi aika myös Leidin jumppa-aikataulussa. Pääosin hikoilu jatkuu tuttuun tapaan, mutta muutamia uutuuksiakin löytyy.

Kevätlukkarin tiistain uutuus on Les Millsin SH’BAM-tunti. Tunti koostuu lyhyistä koreografisista sarjoista, listahiteistä ja uudelleen miksatuista vanhoista suosikkibiiseistä. Tällä tunnilla voit helposti ja yksinkertaisesti treenata itsesi kuntoon. Tunti jälleen kerran todistaan, että hikoilun ei tarvitse tylsää. Tunnin kesto 45 min.


Keskiviikon uutuus on ihana jooga. Jooga on kehoa ja mieltä hoitava tunti, jolla vahvistetaan etenkin kehon syviä lihaksia, parannetaan tasapainoa ja tehdään lempeitä, avaavia liikkeitä hengityksen tahtiin. Tunti sopii sekä aloittelijoille että ennenkin jooganneille!

Loppuviikon uutuudesta vastaa perjantain Teemamuokkaus. Perinteisen muokkauksen tapaan tunti sisältää lämmittelyn, lihaskunto-osuuden sekä lopuksi venyttelyn. Perusmuokkauksista poiketen perjantain tunti sisältää vaihtuvan teeman. Peruslihaskuntoharjoittelun lisäksi keskitytään johonkin tiettyyn ennalta kerrottuun teemaan. Ensimmäisenä teemana tunti sisältää tasapainoa kehittäviä harjoituksia. Kevään aikana tulossa on ainakin selkä-niskatunti ja core- tunti. Tunnin sisällöstä otetaan mielellään toiveita vastaan. Minkälaiselle Teemamuokkaus- tunnille sinä haluaisit osallistua?

Uudenvuoden terveisin, 

Krista

Tekstin kuva on osoitteesta http://research.gigaom.com/2013/11/three-emerging-cloud-computing-trends-for-2014/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti