Sivut

sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Senat menee sakaisin!

Olet varmasti monesti törmännyt ryhmäliikuntatunneilla siihen kun ohjaajan suusta pääsee ihan hulluja möläytyksiä silloin tällöin, onneksi tästä yleensä seuraa vain hyväntuulisia reaktioita ja se voi laukaista jännittävätkin tilanteet.
Mitä tulikaan sanottua? (c)Sanna Heikkinen

Ei ole kyllä mikään ihme, että ohjaajat välillä sekoavat liikkeissään ja useasti myös sanoissaan, koska ohjattavia tunteja voi olla viikossa useampiakin ja kaikissa omat koreografiansa. Jos päälle lisätään vielä pieni väsymys ja pienikin keskittymisenpuute niin paketti on hyvin kasassa. Itsekin olen monesti syyllistynyt sanahirviöihin (yleensä melko viattomia lausahduksia), mutta toisaalta ne ovat vaan hauskoja tapauksia ja niillä saa myös asiakkaat hymyilemään. Olisihan se tylsää jos olisimme virheettömiä koneita.

muutamia möläytyksiä ja hauskoja tilanteita (sekava kokoelma useammalta ohjaajalta)

-          ”tavoittele käsillä kohti kattoa” (tarkoitus venyttää takareisiä ja kädet lattiaan.)
-          ”istu näin!” (kun ei löytynyt oikeaa sanaa täysistunnalle eli istuen jalat suoriksi.)
-          ”nopspakat jalat!” (kun piti luultavasti sanoa nopeat jalat)
-          ”vaihda ykkösestä kakkoseen!” (niin ja siis tässähän puhuttiin otteista spinning-tunnilla)
-          ”kyykkää, tuntuma pohkeissa” (ainii eiku reisissä!)
-           loppujäähdyttelyssä kun taustalla soi rauhoittavaa musiikkia, ohjaaja yrittää hiljaisesti   niistää nenänsä paperiin, mutta tietysti se kajahtaa (kunnon räkätöräys) mikin kautta koko saliin muidenkin kuultavaksi.
-           housujen repeäminen kyykyissä, KYLLÄ!
-          ”pyöräytä korvat hartioiden kautta” (tarkoituksena sanoa pyöräytä hartiat…)
-          ”taita niskasi”( Jooga-tunnilla kuultua)
-          Ohjaaja lyö itseään vahingossa ohjauksen aikana (voiko olla!? KYLLÄ!)
-          ”Rinnoilta työntöön” ( BodyPumpin antia)
-          Helposti myös päivät ja kellonajat menevät sekaisin, joten älä ihmettele jos tunnilla toivotetaan ”Huomenta” illan viimeisillä tunneilla


Levikset reppee taas! (c) Sanna Heikkinen


Tuleeko sinulle mieleen mitään hauskoja sattumuksia?


HAUSKOJA LIIKUNTAHETKIÄ KAIKILLE!

(c)Sanna Heikkinen

2 kommenttia:

  1. Muistan kun eräällä toisella salilla olin menossa 40 muun naisen kanssa Zumbaan ja tunninvetäjä asteli reippaana salin eteen omalle paikalleen ja aloitti tunnin ilman sen kummempia esittelyjä (taisi olla inasen myöhässäkin), laittoi cd:n soittimeen ja aloitti tunnin vetämisen: liikkeet alkoi muistuttaa kovasti eilisen muokkauksen lämmittelyä. Muutaman minuutin kuluttua vetäjä pysähtyi ja sanoi " Ei hitto, ei tää mikään muokkaus ole.. mun pitäs vetää zumbaa, eiks vaan?" Hih :) Oli mennyt siis jumpat sekaisin, mutta me liikkujat kiltisti tehtiinaluksi aerobicliikkeitä vaikkei ne zumbaa ollu nähnykään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha! Juurikin näin:) Näitäkin samaisia sattumuksia on kuulemma käynyt melko monelle muullekin ohjaajalle tai että väärät liikkeet väärään musiikkiin.

      Poista