Sivut

sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Väriterapiaa

Bongasin Kauneus ja Terveys -lehdestä maininnan uudesta värikkäästä treenivaatemallistosta, ja sen yhteyteen oli kirjoitettu kommentti:
"Saa nähdä, innostaako tällainen väri-ilottelu suomalaiskuntoilijoita. Ne mustat trikoot kun ovat niin tutut ja turvalliset..." 
(c) Riikka Rekola

Minähän suorastaan kiihdyin. :-D Tänne kelpaavat kyllä värikkäät treenikuteet! Tosin varsinaista tarvetta uusille ei juuri nyt ole, niitä kun onkin jo mukavasti kertynyt:

(c) Riikka Rekola
Kuvasin iloksenne näitä värikkäitä treeniasuja käytännön toiminnassa. Tai ainakin yritin parhaani mukaan. En ehtinyt hälyttää paikalle kuvausapua, joten hoidin itse sekä kuvaamisen, että sen toiminnan. Varsinkin alussa kohtasin haasteita...

Multitasking! Samanaikaisesti kyykkyä ja kuvausta. Because I can. (c) Riikka Rekola

Blondi älysi lopulta kokeilla ajastettua automaattilaukaisua. (c) Riikka Rekola

Luonnossa nämä housut näyttävät vielä kirjavammilta. (c) Riikka Rekola

Toisinaan sorrun mustiinkin housuihin, mutta silloin ainakin yläpäässä pitää olla väriä! (c) Riikka Rekola

Eihän näitä lasketa mustiksi? Parhaissa trikoissa on ehdottomasti kaikenlaisia raitoja, saumoja sekä muita jännittäviä yksityiskohtia. Jos ei ole niitä, pitää olla kreisinä väriä tietty. (c) Riikka Rekola

Täytyy tunnustaa, että tänä syksynä ovat treenivaatteeni lojuneet ihan liiaksi kaapin pohjalla. Syksyn aikatauluni on ollut rikkonainen, terveydentilani ailahtelevainen ja lopun aikaa onkin sitten motivaatio ollut kadoksissa. Mutta tämä värikäs treenivaatekatsaus toimikin lopulta mainiona motivaattorina. Heti tuli fiilis, että jes, näissä kuteissa pitäs viettää enemmän laatuaikaa. (Huom. ei sohvalla vaan salilla. Sohvalle pukisin pörröisempää!)

Toivottavasti väriterapia välittyy teille muillekin! =)

-RiikkaTreeni sujuu kuin tanssi! (c) Riikka Rekola

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti