Sivut

sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Leidit spottivalojen loisteessa

Yhtenä kauniina aamuna lähes puolet Leideistä aloitti aamunsa vetämällä täyden pakkelin naamaan ja hiukset kikkuralle HohDesignin naisten käsittelyssä. Aiemmat valmistelukuviot voit lukea Suvin tekstistä täältä.

Jo kympiltä aamulla näin laitettuina (c) Taina Arjanmaa
(c) Taina Arjanmaa
(c) Taina Arjanmaa
Kun viimeisetkin oli saatu maskattua siirryttiin tankkaamaan illan koitosta varten ja rätkättämään maailman menolle ja toistemme unille. Esiintymisjännitys ja tiiviisti yhdessä vietetty treenausaika tuottavat jännittäviä unia :D

Treenikierroksia (c) Taina Arjanmaa
Saisko tähän lavaan jostain lisäosia?!??! (c) Taina Arjanmaa
Meikin korjailua takahuoneessa (c) Taina Arjanmaa
Pelipaikalle illan suussa, releet niskaan ja avoin tuijotus fitness kisailijoita kohtaan joita samassa pukkarissa maalailtiin ruskeammaksi ja kimmeltävämmäksi. Pari treenikierrosta lavalla, jonka todettiin olevan ihan yhtä pieni kuin ennenkin. Spotit häikäisevät niin ettei lavan reunaa näe ja jo seisoessa tulee hiki. Vaan kyllä se siitä vielä iloksi muuttuu kun vähän säädetään askeleita ja paikkoja.

(c) Taina Arjanmaa
(c) Taina Arjanmaa
(c) Taina Arjanmaa
Ennen h-hetkeä saapuvat paikalle HohDesignin naiset ja korjataan päivän aikana rapistunutta meikkiä ja kiehkuroita metsästetään takaisin ruotuun. Sitten pari kierrosta paniikkia, lavalle ja tsädäm homma ohi! Euforiaa, iloisia ilmeitä sekä hihkuntaa. Iso työ muutaman minuutin tähden, vaan täysin kaiken sen arvoista!


-Taina A.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti