Sivut

perjantai 16. elokuuta 2013

Jungle Sports? Lianat? Minä Tarzan, sinä Jane?

Leidin tulevaa syyslukkaria tarkastellessa omat slmäni osuivat ensimmäisenä tanssitunteihin. Niitähän on melkein joka päivä! :D DanceParty, HipHop, UrbanDance, IisiDance, Bailamama, Zumba sekä ShowOff!! Näin intensiivisellä tanssisyksyllä, ennustan kuumia tanssibattleja 2013 pikkujouluihin ;)

Tanssituntien paljouden lisäksi lukujärjestyksessä huomio kiinnittyy uutuustuntiin Leidi Power. Hmm, mitäs treenin tuntisisältö paljastaa?

"Leidi Power on 45 minuutin lihaskuntotreeni, joka haastaa koko kehon. Harjoittelu toteutetaan kiertoharjoitteluna, jota tehostamaan käytetään erilaisia välineitä. Perinteisten voimatankojen, käsipainojen sekä kahvakuulien lisäksi tunnilla saat mahdollisuuden taiteilla Jungle Sports -lianoilla. Lianat tuovat harjoitteluun lisää toiminnallisuutta ja pääset herättelemään kehonhallintalihaksia täysin uudella ja tehokkaalla tavalla.  Tunti sisältää alussa lyhyen lämmittelyn ja lopussa palauttavat venytykset."

Tehokkaan kuuloista lihaskuntotreenausta, mutta myös jotain täysin uutta. Lianat? Ensimmäinen mielikuva, jonka liana herättää on tietenkin Tarzan. Hämärästi muistan, että lapsuuteni Tarzan oli "semifitti kundi", mutta silti ihmettelen, miten lianat liittyvät meidän Leidien treenaamiseen?  Tutustuminen Jungle Sportsin nettisivuihin kuitenkin hälventää epäilyni. Pelkästään kuvia katselemalla voin tuntea, kuinka keskivartalon lisäkset joutuvat töihin ja tasapaino koetukselle. Voisin siis ennustaa, että jouluna 2013 Leideillä on hallussa päräyttävät tanssikuvioit sekä rautaiset "liana-lihakset". 

Ihanaa loppukesää kaikille ja kutkuttavaa syyslukkarin odottelua!

Krista

P.S. Ennakkomaistiainen Leidi Power -tunnista perjantaina 30.8. klo 15.30! Be there!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti